آشنایی با حسابداری در شرکتهای استارت آپی

حسابداری در شرکتهای استارت آپی

حسابداری در شرکتهای استارت آپی از چه لحاظی مهم است؟ منظور از شرکت های استارت آپی چیست؟ بسیاری از کارفرمایانی که ایده تجاری پرسودی دارند با تشکیل استارتاپ یک فعالیت اقتصادی را شروع می کنند. در این مقاله راجع به نقش حسابداری در چنین مجموعه هایی بیشتر صحبت می کنیم.

منظور از شرکت های استارت آپی چیست؟

شرکت های استارت آپی که با عنوان شرکت های نوپا نیز شناخته می شوند، یکی از ساده ترین نوع کسب و کارها هستند که معمولا در پروسه کارآفرینی توسط یک یا چند متخصص ایجاد می شوند. یکی از ویژگی های خاص این نوع شرکت ها، تمرکز روی ایده های ریسک پذیر و مبتنی بر ایده های نوین است. به همین جهت غالب این شرکت ها نیاز به حمایت داشته و معمولا با گرفتن اسپانسر و ایجاد مزیت های رقابتی، تلاش می کنند تا بازار خود را ایجاد نمایند.

با توجه به اهمیت موضوع منابع مالی و محدودیت آن در این شرکت ها، مهم است که به مباحث حسابداری آنها توجه شود. بسته به بزرگی استارتاپ یا نوپا بودن آن، بیشترین امور مالی این نوع شرکت ها در ثبت تراکنش ها و جریان نقدی است. از سوی دیگر با توجه به نوپا بودن این نوع مجموعه ها، ممکن است مباحث مالی و مالیاتی جدی گرفته نشوند. در ادامه با ما همراه باشید تا راجع به حسابداری در شرکت های استارت آپی و اهمیت آن بیشتر صحبت کنیم.

حسابداری استارت آپ ها
حسابداری استارت آپ ها

حسابداری در شرکتهای استارت آپی چگونه است؟

ممکن است حسابداری در شرکتهای استارت آپی برخلاف مجموعه های دیگر از ابتدا ضروری نباشد. با این حال زمانی که شرکت شما گسترش یابد و با مسائل مالی کلان تری به خصوص در بخش دریافت تسهیلات، وام نقدی و جذب سرمایه مواجه شوید، برای کنترل درآمد و هزینه باید از خدمات مربوطه استفاده کنید. همچنین استفاده از خدمات در این بخش می تواند مدیران را از غافلگیری و شکست بیزینس نوپای شما حفظ کند.

مواردی که حسابداری در شرکتهای استارت آپی نقش مهمی در آنها خواهند داشت، عبارتند از:

  • ارائه گزارش ها و صورت های مالی به خصوص برای مدیران.
  • کنترل حساب های درآمد و هزینه.
  • ساماندهی و منظم شدن حساب های مالی.
  • محاسبه حاشیه سود ناخالص که مقدار آن درآمد کل استارتاپ پس از کسر هزینه ها بوده و حاشیه سود ناخالص را می دهد. توجه کنید که در حسابداری استارتاپ ها، محاسبه حاشیه سود ناخالص یک فاکتور مهم در تعیین بهره وری این مجموعه ها می باشد.
  • محاسبه حاشیه سود خالص.
  • علاوه بر موارد بالا، حسابداری در شرکت های استارت آپی که بیش از ۳ سال از زمان تاسیس آنها گذشته باشد، برای بهره مندی از معافیت های مالیاتی ضروری است.

توصیه می شود برای حسابداری در شرکتهای استارت آپی از نرم افزارها و سیستم های مرتبط استفاده کنید. چراکه علاوه بر کاهش خطاهای انسانی، یکی از مهم ترین امور مربوط به این بخش یعنی ارائه گزارش ها را به راحتی امکان پذیر می کند. شما کاربران می توانید برای مطالعه مقالات مرتبط به چنین موضوعاتی به خصوص در بخش حسابداری و مالیات، از مطالب سایت شخصی من، علی ط ساکی استفاده کنید.

حسابدار در شرکت های استارت آپی
حسابدار در شرکت های استارت آپی
لینک کوتاه مطلب : https://alitsaki.ir/?p=3853
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که تابع Privacy Policy and Terms of Use است.