منظور از حسابداری سرمایه گذاریها چیست؟

حسابداری سرمایه گذاریها

حسابداری سرمایه گذاریها چیست؟ این مهارت شامل چه مسئولیت هایی می باشد؟ یکی از انواع مهارت ها در بخش حسابداری که معمولا در شرکت های سرمایه گذاری و کارگزاری ها کاربرد دارد، حسابداری سرمایه گذاری است. در ادامه برای معرفی این مهارت با این یادداشت همراه باشید.

منظور از حسابداری سرمایه گذاریها چیست؟

یکی از انواع مهارت های سرمایه گذاری که می توانید از طریق آن مشغول به کار شوید، حسابداری سرمایه گذاریها نام دارد. این نوع تخصص می تواند به شما کمک کند تا با کارگزاری هایی که در بازارهای مالی فعالیت می کنند در بخش حسابداری سرمایه گذاری در بورس همکاری نموده و در بخش مدیریت مالی نیز مسئولیت هایی را برعهده بگیرید.

ابتدا در مورد چیستی حسابداری سرمایه گذاری ها می توان گفت: یک تخصص زیر مجموعه حسابداری است که برای بررسی و پیگیری فعالیت ها در این حوزه انجام می شود. از وظایفی که باید در این بخش انجام شود می توان به بررسی عملکرد مالی کسب و کارهای مشتریان، ارائه پیشنهاد به منظور بهبود نرخ بازدهی، سبد گردانی دارایی سهام، خرید اوراق قرضه و حفظ ترازنامه، نظارت و بررسی سرمایه گذاری های مشتریان، خرید اوراق قرضه اشاره نمود.

این دسته از افراد می توانند نقش مهمی در ایجاد استراتژی های حسابداری داشته باشند و در ارائه اظهارنامه مالیات نیز نقش دارند. حال که به صورت اجمالی با این مهارت آشنا شدیم، در ادامه با ما همراه باشید تا به یک سری تعاریف و نکات در بخش آموزش حسابداری سرمایه گذاری ها بپردازیم.

مزیت های حسابداری سرمایه گذاری چیست؟

مزیت های حسابداری سرمایه گذاری در ۵ بخش خود را نشان می دهد که عبارتند از:

  • امکان بررسی و بهبود وضعیت ارائه اظهارنامه های مالیاتی.
  • ارائه گزارش های مالی شفاف در راستای برنامه ریزی مالی شرکت.
  • پیشگیری و بررسی زیان های احتمالی که ممکن است ایجاد شوند.
  • افزایش نرخ سود دهی در بخش های مختلف و ارائه توصیه ها و مشاوره مالی.
  • کمک به تشخیص معیارهای سرمایه گذاری و کاهش ریسک در این بخش.
آشنایی با حسابداری سرمایه گذاریها
آشنایی با حسابداری سرمایه گذاریها

نکات و تعاریف مهم در بخش حسابداری سرمایه گذاریها

در رابطه با معرفی حسابداری سرمایه گذاریها می توان به یک نکته و چند تعریف اشاره نمود که عبارتند از:

  • استاندارد حسابداری ۱۵ یکی از منابع و چارچوب هایی است که می توانید با استفاده از آن، اطلاعات خود را در خصوص این مهارت و حسابرسی آن بیشتر کنید. این استاندارد در قالب یک فایل با بیش از ۲۰ صفحه ارائه شده است و شامل ۱۶ سرفصل می باشد.

حال در مورد تعاریف مهم در این بخش می توان گفت:

  • نرخ بازگشت سرمایه: ROI یا نرخ بازگشت سرمایه عبارت است از نسبت سود دریافتی از یک سرمایه گذاری به مقدار مبلغ سرمایه گذاری.
  • استهلاک: استهلاک که به آن Depreciation می گویند، به کاهش ارزش یک دارایی گفته می شود که می تواند در اثر گذشت زمان و به خاطر استفاده مداوم از آن وسیله یا کالا یا دارایی ایجاد گردد.
  • تورم: یکی از مفاهیم مهم در اقتصاد و حسابداری است که با عنوان Inflation شناخته می شود. در این حالت به افزایش مداوم قیمت کالاها و خدمات، تورم می گویند.
  • نرخ بازده اسمی: به میزان تغییرات مالی که ابتدای یک دوره سرمایه گذاری تا انتها به صورت یک درصد بیان شود، نرخ بازده اسمی یا RoR می گویند.
  • سپرده بانکی: به مقدار سرمایه ای که مشتری می تواند با اعطای آن در مرکز سرمایه گذاری ها، به سود دست یابد، سپرده بانکی می گویند. این نوع امانت می تواند به اشکال مختلف و در طرح های کوتاه یا بلند مدت استفاده شود.
آشنایی با نکات مهم در حسابداری سرمایه گذاریها
آشنایی با نکات مهم در حسابداری سرمایه گذاریها
لینک کوتاه مطلب : https://alitsaki.ir/?p=3532
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که تابع Privacy Policy and Terms of Use است.