آشنایی با مشوق ها و معافیت های شرکت های دانش بنیان

مشوق های شرکت های دانش بنیان

آیا تا به حال شده است که به فکر استفاده از مشوق ها و معافیت های شرکت های دانش بنیان باشید؟ اگر پاسخ شما مثبت است می‌خواهیم کمی راجع به این مسئله صحبت کنیم. همچنین در ادامه شرایط استفاده از آنها را نیز بیان خواهیم کرد.

مشوق ها و معافیت های شرکت های دانش بنیان کدامند؟

منظور از مشوق ها و معافیت های شرکت های دانش بنیان، قوانین حمایتی هستند که در حوزه مالیات و حسابداری برای این موسسات وضع شده‌اند. مثلا مالیات صفر را می‌توان یکی از آنها دانست. همانطور که می‌دانید، مجموعه‌های دانش بنیان شرکت‌هایی شناخته می‌شوند که حوزه کاری آنها منطبق بر فناوری و دانش است. این موسسات با تایید شدن از سوی وزارت علوم و تحقیقات، تلاش می‌کنند تا نتایج حاصل از دانش تئوری را تجاری سازی کرده و به تولید و طراحی محصولات دانش بنیان می‌پردازند.

اگر بخواهیم مشوق ها و معافیت های شرکت های دانش بنیان را برشماریم می‌توان به موارد زیر اشاره نمود که عبارتند از:

  • براساس ماده ۳ و ماده ۹ قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و نیز ماده ۱۰۵ قانون مالیات‌های مستقیم، این مجموعه‌ها بدون سقف دارای معافیت مالیات هستند.
  • معافیت مالیات اعمال شده برای این شرکت‌ها صرفا برای کالاها یا خدماتی است که دانش بنیان هستند.
  • مدت زمان استفاده از مشوق ها و معافیت های شرکت های دانش بنیان در بخش معافیت مالیاتی تا ۱۵ سال در نظر گرفته شده است.
  • معافیت مالیات بر درآمد نیز یکی دیگر از مشوق‌هایی می‌باشد که براساس ماده ۹ این قانون وجود دارد. در این حالت با توجه به جواز مدیریت پارک علم و فناوری، درآمد واحدهایی که به صورت پژوهشی در پارک‌های علم و فناوری هستند دارای معافیت بر درآمد می‌باشند.
  • مشاوره مالیاتی و حسابداری رایگان یکی دیگر از مزیت‌هایی است که این شرکت‌ها می‌توانند دریافت کنند. برای استفاده از این قابلیت می‌بایست به سایت daneshbonyan.isti.ir مراجعه کنید.
  • خدمات مشوق حسابرسی مالی بلاعوض که برای این شرکت‌ها با درآمد کمتر از ۱ میلیارد تومان در سال ارائه می‌شود.
  • همچنین این شرکت‌ها نیاز به پرداخت هزینه‌ها و حقوق گمرک ندارند و از هزینه‌های مرتبط آن نیز مانند سود بازرگانی و عوارض صادرات معاف می‌باشند. این مورد براساس ماده ۱۲ قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است.

شما کاربران می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر، قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات را مطالعه کنید.

مشوق های شرکت های دانش بنیان چیست
مشوق های شرکت های دانش بنیان چیست

چگونه برای دریافت این مشوق‌ها اقدام کنیم؟

حال که بخشی از مشوق ها و معافیت های شرکت های دانش بنیان را متوجه شدیم، ممکن است بپرسید چگونه می‌توان از آنها استفاده کرد. در این خصوص باید به نکات زیر اشاره کرد که عبارتند از:

  • در کل ۲ سری شاخص عمومی و اختصاصی برای دانش بنیان شدن وجود دارند.
  • در شاخص عمومی می‌توان به داشتن مدرک کارشناسی ارشد، سابقه فعالیت کاری، ثبت اختراع ارزیابی شده اشاره کرد. همچنین نیمی از درآمد شرکت در سال گذشته باید از فروش فناوری و دانش محور باشد.
  • در شاخص اختصاصی می‌توان به داشتن تولیدات دانش بنیان اشاره کرد که باید مطابق با فهرست کالاهای دانش بنیان مصوب کارگروه باشد.

شما کاربران می‌توانید برای مطالعه بیشتر راجع به مباحث مدیریت مالی و تامین اجتماعی یا قوانین دانش بنیان، بلاگ علی ط ساکی را مشاهده کنید.

دریافت مشوق های مالیاتی
دریافت مشوق های مالیاتی
لینک کوتاه مطلب : https://alitsaki.ir/?p=4337
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که تابع Privacy Policy and Terms of Use است.