چگونه پروژه های مالیاتی بگیریم؟ + نکات مهم آن

چگونه پروژه های مالیاتی بگیریم

چگونه پروژه های مالیاتی بگیریم؟ اگر شما هم به عنوان یک کارشناس امور مالیاتی فعالیت می کنید، می بایست برای کسب درآمد در سازمان مالیاتی استخدام شده یا به صورت یک کارشناس فعالیت کنید. در ادامه به راهکارهای مهم دریافت پروژه های مالیاتی می پردازیم.

چگونه پروژه های مالیاتی بگیریم؟

با توجه به سختگیرانه تر شدن نظارت دولت و پایش حساب های بانکی اشخاص حقیقی، انجام تکالیف مالیاتی بسیار مهم شده است. به همین خاطر شاهد آن هستیم که آگاهی عموم کسب و کارها، اشخاص حقیقی و شرکت ها در مورد مالیات افزایش یافته و درخواست های بسیاری برای انجام تکالیف مربوطه یا دریافت مشاوره درخواست می شود.

برای کسانی که سابقه فعالیت و دانش امور مالیاتی را دارند، ممکن است این سوال مطرح شود که چگونه پروژه های مالیاتی بگیریم؟ در این خصوص می توان به چند راهکار اشاره کرد که عبارتند از:

آشنایی با راه های دریافت سفارش

  • فعالیت در شبکه های مجازی: فعالیت در شبکه های مجازی به خصوص اینستاگرام و نمایش نمونه کارها یکی از مهم ترین اقداماتی است که می تواند منجر به دریافت پروژه مالیاتی شود. به عنوان مثال شما می توانید با مقایسه مبالغ قبل و بعد از اعتراض مالیات، اعتماد صاحبین کسب و کارها را در سوشیال مدیا جذب کرده و آنها را به استخدام خودتان ترغیب کنید.
  • بررسی وب سایت های کاریابی: یکی دیگر از اقدامات مهمی که می توان در این قسمت انجام داد، اخذ پروژه از سفارش های ثبت شده در سایت های کاریابی است. معمولا این پروژه ها مربوط به انجام امور مالیاتی، حسابداری و نیز مشاوره هستند.
  • ارتباط با دیگران: در نهایت یکی دیگر از مهم ترین روش ها برای دریافت پروژه های مالیاتی، ارتباط با آشنایان است. آنها می توانند به عنوان معرف شما را به دیگران و کسب و کارهای نزدیک خود معرفی کنند. در نتیجه می توانید به تدریج و قدم به قدم شهرت بیشتری را بدست آورید.
  • ایجاد شرکت: یکی دیگر از راه ها در پاسخ به اینکه چگونه پروژه های مالیاتی بگیریم؟ آن است که شرکتی را ایجاد کنید. در انتهای مقاله ۲ نکته مهم راجع به این مورد بیان می کنیم.
انجام پروژه های مالیاتی
انجام پروژه های مالیاتی

نکات مهم در اخذ پروژه

در رابطه با اینکه چگونه پروژه های مالیاتی بگیریم؟ لازم است یکسری نکات را مدنظر قرار دهید:

  • توجه کنید که رزومه مهم ترین چیزی است که می تواند تضمین کننده دریافت پروژه از سوی کارفرما باشد. در صورتی که رزومه قدرتمندی داشته باشید، می توانید برای دریافت سفارش و انجام امور مالیاتی به شرکت های مختلف پیام بدهید و یا آگهی های استخدام را با توجه به شرایط بررسی کرده و اپلای کنید.
  • به این نکته توجه کنید که ساخت شرکت برای کسانی که هنوز در ابتدای راه هستند و یا رزومه نه چندان قدرتمندی دارند، توصیه نمی شود؛ چراکه عملا مجموعه شما از نظر رزومه کاری به شدت نسبت به رقبا ضعیف خواهد بود. در این حالت پیشنهاد می شود با تقویت رزومه خود و یا ارائه رزومه تجمیعی (از مدیران) نسبت به تشکیل شرکت اقدام کنید.
  • در نهایت نکته دیگری که باید در نظر داشته باشید آن است که تشکیل شرکت را زمانی انجام دهید که پروژه های شما بیش از ۴-۵ عدد باشد. این اشتباه رایج است که بسیاری از افراد ابتدا نسبت به تشکیل شرکت اقدام کرده و سپس به دنبال پروژه هستند.

شما کاربران می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر، مقالات من، علی ط ساکی را دنبال کنید.

پروژه حسابداری و مالی
پروژه حسابداری و مالی
لینک کوتاه مطلب : https://alitsaki.ir/?p=3893
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که تابع Privacy Policy and Terms of Use است.